Tornen Les Santes esportives!

In Esport Local

Les Santes Esportives 2021 se celebren a Mataró durant el mes de juliol amb una vintena d’esdeveniments esportius d’exhibició, de competició i de participació popular

Les Santes Esportives 2021 se celebren a Mataró durant el mes de juliol amb una vintena d’esdeveniments esportius d’exhibició, de competició i de participació popular. La programació s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i les entitats, clubs i associacions de la ciutat que han fet possible que la ciutadania pugui tornar a gaudir d’aquesta cita esportiva que l’any passat no es va poder celebrar donades les restriccions de la pandèmia. La Cursa Popular (28 de juliol) arriba a la 42a edició i la Travessa nedant al Port (18 de juliol) a la 29a edició.

La Travessa nedant al Port i la Cursa Popular seran dues de les proves més destacades d’un calendari farcit d’activitats

La regidora d’Esports, Bea Delgado, explica que “els diferents equipaments i espais de la ciutat es convertiran durant el mes de juliol en un aparador de l’esport mataroní, sota l’organització dels clubs, entitats esportives de la ciutat i la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró”.

Les Santes 2021 apleguen una vintena d’esdeveniments esportius per gaudir-ne com a esportista o com a espectador i també hi ha activitats amb una vessant solidària.

LA TRAVESSA I LA CURSA 

La Travessa nedant al Port arriba a la 29a edició aquest any quan se celebrarà el 18 de juliol amb dues proves, una de 500 m i una altra de 1.000 m. La inscripció és per a 250 nedadors i nedadores en aquesta prova tradicional de la programació. La Cursa Popular se celebrarà el 28 de juliol arribant a la 42a edició amb una inscripció i amb una participació per a 1.000 persones que sortiran de forma esglaonada i amb control per xip.

Les inscripcions a les dues proves són gratuïtes i es poden fer a través del web.

Pel que fa a la resta d’activitats proposades per entitats i clubs de la ciutat n’hi ha de fins a una desena de disciplines esportives i pel que fa a la modalitat són de competició, exhibició, populars i també solidàries.

L’esport com ha dit la regidora Delgado “torna per Les Santes amb més empenta que mai i en totes les activitats se seguiran els protocols de prevenció i seguretat marcats per les autoritats sanitàries”.

 

BEA DELGADO
Regidora d’esports


“L’esport torna per Les Santes amb més empenta que mai i en totes les activitats se seguiran els protocols de prevenció i seguretat”

You may also read!

Publicades les agrupacions de Segona i Tercera Catalana

La Federació Catalana de Futbol publica les agrupacions de la Segona i la Tercera Catalana masculines, de cara a

Read More...

ELS GRUPS DE LA PRIMERA CATALANA 2021-2022

La categoria comptarà amb un total de 43 equips la pròxima temporada, que es distribuiran en tres grups de

Read More...

EL MARESME, TERRITORI OLÍMPIC

Sens dubte, el Maresme és una de les comarques amb més percentatge d’esportistes olímpics per metre quadrat de Catalunya

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu