Connect with us

Clubs

L’Infantil IC del Club Volei Premià de Dalt, campió d’Espanya a Valladolid

Triomf històric d’una entitat del municipi

Les jugadores Jana Tugas, Ivet Sánchez, Carla García, Jana De la Orden, Paula Marin, Laia Caballero, Nuria Casta, Paula Comella, Xenia Pijoan, Adriana Fernández, Noelia Ruiz, Mariona Tonisastre i Lucia Salvador i les entrenadores Inma García i Carla Alocén, passaran a la història de l’esport de Premià de Dalt per ser les integrants de l’equip de volei que van aconseguir conquerir la Copa d’Espanya infantil 2017. Una fita sense precedents en aquest municipi i per a un club que, en els últims anys, s’ha convertit en tot un referent del vòlei maresmenc i català.

El triomf aconseguit a Valladolid també és la justa recompensa a l’enorme esforç econòmic que van haver de fer les famílies de les jugadores, ja que totes les despeses van haver de córrer pel seu compte. I malgrat alguna baixa d’última hora, l’esperit de l’equip es va mantenir inalterat a l’hora de realitzar una competició extraordinària, ja que pràcticament no van tenir rival en el campionat: a excepció del set que van perdre per la mínima en els ¼ de final, cap equip va ser capaç de passar dels 14 punts davant les noies d’Inma García i Carla Alocén, guanyant tots els partits amb una superioritat exultant. Fins i tot la final davant de tot un Barça per 25-11 i 25-12.

Recentment l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, es va personar en un entrenament de l’equip infantil en el Pavelló Municipal, per felicitar totes les jugadores, que han demostrat no solament tenir molta qualitat, també una gran actitud i afany de superació.

L’entitat presidida per Daniel Antolín i coordinada per Narcís Godoy, està començant a recollir el fruit d’una forta aposta esportiva basada en la gran qualitat de l’equip tècnic, una bona tecnificació i inculcar en els nens i en les nenes que comencen des d’edat molt primerenca la cultura de l’esforç i la passió per aquest esport tan espectacular.

Avui dia, el CV Premià de Dalt ja compta amb 154 esportistes, 12 equips i una escola. El sènior femení, per exemple, juga en Primera Nacional i està integrat exclusivament per noies formades en el club, un exemple de l’èxit del projecte esportiu i el sentit de pertinença de les jugadores. El Juvenil A, a més, juga en la màxima categoria.

Tant el president, Daniel Antolín, el coordinador Narcís Godoy com les entrendores Inma García i Carla Alocén, estan absolutament convençuts que aquest èxit aconseguit a Valladolid no serà l’únic del CV Premià de Dalt ni el d’aquesta generació de jugadores.

Felicitats!

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Clubs