Sant Vicenç balla al ritme de la música

In Entitats
Les components de l'Escola Municipal de Dansa posen al costat del regidor d'Esports del municipi, Robert Subiron

L’Escola Municipal de Dansa és un dels programes esportius de les activitats municipals que promou la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt de la mà del seu regidor, Robert Subiron, a més de la gimnàstica artística i les activitats dirigides per a adults.

L’ESCOLA

L’escola de dansa va néixer fa més de deu anys amb la finalitat d’ampliar l’oferta esportiva del municipi. D’aquesta manera, els infants i joves no se n’han d’anar a fer l’esport que els agrada a un altre municipi.

El principal objectiu de l’escola és ballar de forma lúdica sense deixar de ser una  activitat extraescolar que, any rere any, va augmentant el nombre de participants d’entre 6 a 16 anys. En els últims cinc anys, amb Cristina Garcia com a responsable de l’escola de dansa, han hagut de modificar els horaris per poder encabir a tothom que hi vol participar.

Les monitores Cristina Garcia i Lidia López, a través de la dansa, ensenyen als ballarins i ballarines a prendre consciència de les capacitats que té el nostre propi cos, a millorar la coordinació amb el ritme de la música. La dansa ajuda també a facilitar la interacció entre els participants de l’activitat o, fins i tot, en el seu dia a dia a través de la dansa, l’expressió corporal.

L'Escola Municipal de Dansa és un dels programes esportius de les activitats municipals que promou la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

L’Escola Municipal de Dansa és un dels programes esportius de les activitats municipals que promou la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

LES ACTIVITATS

Al llarg de la temporada les participants poden ballar diferents estils de dansa, des d’un estil més clàssic a un més urbà. La polivalència i àmplia experiència de les monitores fa que al llarg del curs les ballarines tinguin l’opció de provar i ampliar els seus coneixements amb els diferents estils per saber quin és el que més les atrau.

A més de realitzar diferents coreografies, fan diferents activitats per mostrar en públic el seu treball i esforç. Realitzen competicions, diferents actuacions al municipi, col·laboracions, sortides, i aquest any com a novetat, hi ha la ‘I Trobada Extraescolar Dansa’ que es realitzà el 15 de febrer al Centre Cívic el Gorg organitzada per la Regidoria d’esports de Sant Vicenç de Montalt.

A més, a causa de l’èxit de participació obtingut a l’activitat extraescolar, fa més de deu anys que es va crear un Campus de Ball dintre del programa de les Estades Esportives d’Estiu. Al Campus hi participen més de 80 alumnes d’arreu del Maresme durant les setmanes que s’ofereix, on es compagina la dansa amb activitats estiuenques i aquàtiques.

MIRANT CAP AL FUTUR

Robert Subiron, regidor d’esports de Sant Vicenç de Montalt, afegeix que “a l’Escola Municipal ens agrada prioritzar en els nostres alumnes perquè després puguin treballar com a entrenadors i monitors. Tenim diferents exemples de monitores que van començar amb nosaltres amb només cinc o sis anys. Des de la Regidoria seguirem apostant per l’Escola Municipal de dansa i gimnàstica”.

You may also read!

Campió del món Sergi Llongueras, Passió sobre dues rodes

Sergi Llongueras s’ha proclamat recentment campió del món de Bici Trial al Mundial de Chengdu (Xina), tant individual com

Read More...

“El Maresme és un puntal del futbol sala a Catalunya”

José Miguel Calle, Director Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF El futbol sala català ha experimentat una profunda transformació

Read More...

Club Futbol Santvicentí, 75 anys fomentant l’esport

El  CF Santvicentí es va fundar el 1945 per l'embranzida d'uns esportistes del poble, com Miquel Colomer, Salvador Torrents

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu