L’IRONMAN allarga tres anys més la seva vinculació amb Calella i prepara la que serà la prova més gran del món

In Calella, Triatló

L’alcaldessa, Montserrat Candini, i el director regional d’Emea, Agustí Pérez, han estampat la seva firma al conveni de col·laboració entre la ciutat i la prova esportiva. Enguany, l’IRONMAN Barcelona i l’IRONMAN 70.3 Barcelona se celebraran a la vegada i Calella acollirà a 6.500 atletes de fins a 85 nacionalitats.

Calella i IRONMAN allarguen la seva relació fins al 2023. L’alcaldessa, Montserrat Candini, i el director regional d’EMEA, Agustí Pérez han oficialitzat el conveni de col·laboració posant un èmfasi especial a la prova que se celebrarà a l’octubre d’aquest any.

La principal novetat que presenta la competició en aquest 2021 és que la IRONMAN Barcelona – la prova més llarga – i l’IRONMAN 70.3 Barcelona – que suposa la meitat de l’anterior – se celebraran a la vegada. Aquest fet suposa que durant la prova, 6.500 atletes de 85 nacionalitats diferents estaran realitzant el triatló, convertint-lo en la prova més gran del món.

Candini celebra que Calella es converteixi, un cop més, en una “finestra al món”. L’IRONMAN no només ens ajuda a enfortir la cultura de l’esport, sinó que contribueix a transformar la ciutat. Enguany, Calella podrà arribar a les 20.000 nits d’hotel, tenint en compte que els 6.500 atletes pernocten una mitjana de 4 dies. Per tant, el comerç, la vida social i el teixit esportiu s’enforteixen cada cop que Calella acull aquesta competició de primer nivell mundial”.

La pandèmia per COVID-19 va fer que la prova se suspengués l’any 2020. Agustí Pérez assegura que “la prova d’aquest any és doblement especial. Calella compta amb tot allò que els nostres atletes necessiten. I el nostre compromís és oferir una prova segura i que compti amb totes les mesures. Es duplicaran espais i els corredors de la prova llarga mai coincidiran amb els de la mitja a l’hora de canviar d’escenari i modalitat”.

La relació entre Calella i l’IRONMAN s’estén des del 2014, i quan acabi el conveni de col·laboració signat aquest matí, la ciutat haurà acollit la prova en 8 edicions diferents.

L’IRONMAN 2019 va generar 20 milions d’euros a la ciutat

A l’any 2019, l’última edició que s’ha fet, va generar un impacte econòmic de grans magnituds. Es van fer dues proves, l’IRONMAN Barcelona i l’IRONMAN 70.3 Barcelona, en dues dates diferents. En total hi van participar uns 6.600 atletes. L’impacte econòmic que es van generar a Calella les dues competicions va superar els 20 milions d’euros.

Els atletes van portar una mitja de 2 o 3 acompanyants; aquest fet va fer que el sector hoteler, de la restauració i el comerç creixessin de manera exponencial

You may also read!

Publicades les agrupacions de Segona i Tercera Catalana

La Federació Catalana de Futbol publica les agrupacions de la Segona i la Tercera Catalana masculines, de cara a

Read More...

ELS GRUPS DE LA PRIMERA CATALANA 2021-2022

La categoria comptarà amb un total de 43 equips la pròxima temporada, que es distribuiran en tres grups de

Read More...

EL MARESME, TERRITORI OLÍMPIC

Sens dubte, el Maresme és una de les comarques amb més percentatge d’esportistes olímpics per metre quadrat de Catalunya

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada

Mobile Sliding Menu